Despre

Eu sunt Ana.

Adică Ana Ștefănescu, prietena lui Petrișor (tigrișorul care îmi camuflează stetoscopul), Ani, “Doctorița plușica”,… mi s-a spus chiar și Regina Maria o dată, de către un băiețel care încurcase numele meu cu numele policlinicii.

Sunt medic pediatru la Policlinica Regina Maria. Crezul meu ca medic este să ajut copiii și pe părinții lor să găsească soluții cât mai naturale la problemele de sănătate cu care s-ar putea întâlni. În lipsa acestora, sau dacă nu par să fie eficiente, abordarea mea este una alopată.

Mai mult decât orice, îmi doresc să învăț cât mai multe despre organismul și mintea copilului și modul în care acestea cresc și se apără, cu mai mult sau mai puțin ajutor dinafară.

Cu mențiunile foarte importante că sfaturile cuprinse în aceste pagini nu sunt universal valabile și fiecare copil este diferit și poate reacționa diferit la boală sau stres și că aceste sfaturi nu substituie în nici o privință care să vină în contact direct cu copilul, vă astept cu drag să vorbim și să învățăm împreună.